Mitä maksuvaihtoehtoja Jollyroom tarjoaa?

Korttimaksut 
Meillä voit maksaa ostoksesi kortilla (Visa, Master Card).

Kortilla maksaessasi summa varataan tililtäsi. Summa veloitetaan tililtäsi vasta, kun olemme pakanneet ja lähettäneet tilauksesi.

Kortilla maksaminen Jollyroom verkkokaupassa on turvallista ja verkkokaupassamme tehdyt korttimaksut käsittelee yhteistyökumppanimme Klarna.

Kortilla maksaessasi sinut ohjataan PCI DSS -suojatulle (Payment Card Industry Data Security Standard) sivulle, jossa voit täyttää tietosi ja suorittaa maksun turvallisesti.

Jollyroom ei koskaan käsittele korttitietojasi tai muita henkilökohtaisia maksutietojasi.

Lasku 
Jollyroom tekee yhteistyötä Klarnan kanssa, joten voit maksaa ostoksesi kätevästi Klarnan laskulla. Saat Klarna-laskun sähköpostiisi, kun olemme lähettäneet tuotteet.

Sinulla on 14 päivää aikaa maksaa Klarna-lasku eikä laskutusmaksua peritä.

Mikäli tilauksesi toimitus viivästyy, suosittelemme ottamaan yhteyttä Klarnaan ja lykkäämään laskusi eräpäivää.

Jos sinulla on kysymyksiä Klarna-laskuun liittyen, voit ottaa yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun 09-425 99 771 tai lukea lisää osoitteessa https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/


Suoramaksu 
Voit maksaa ostoksesi nopeasti ja varmasti verkkopankissasi.

Kirjaudut sisään omilla pankkitunnuksillasi ja suoritat maksun turvallisesti siellä. Kaikki suoramaksut menevät luotettavan yhteistyökumppanimme Klarnan kautta.

Mikäli sinulla on kysyttävää juuri omasta tilauksestasi tarkemmin tai jokin muu asia mietityttää, olethan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme niin autamme sinua oikein mielellämme.

Löydät mahdollisuuden yhteydenottoon täältä!
Olga Ilmoita asiaton sisältö

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.